Uitgeverij Fiola

Ben jij een hobbyschrijver die overal nul op rekest heeft gekregen? Dan ben je welkom bij ons! Samen bekijken we hoe we jouw werk het beste onder de aandacht van het publiek kunnen brengen. Dat kan door gerichte perslijsten, het organiseren van een boekpresentatie en door jouw boek in die boekwinkels te leggen waar jouw kopers komen. Het spreekt vanzelf dat jouw boek ook te bestellen is via diverse bekende webshops zoals bol.com. En we laten je verhaal beoordelen door NBD Biblion, waardoor jouw boek misschien ook wel in de bibliotheek komt te liggen.

 

Onze visie

Bij Fiola sta jij als auteur centraal. Wij weten het op waarde te schatten dat jij je ziel en zaligheid in je verhaal hebt gelegd. We zullen je daarom niet afschepen met een nietszeggend briefje waardoor je het gevoel krijgt dat je niet serieus wordt genomen. Nee, wij nemen je wel degelijk serieus. Wanneer jij denkt dat voldoende mensen in jouw verhaal geinteresseerd zijn en wij zijn tevreden over de kwaliteit van je werk, steunen wij je van harte om er een prachtig boek van te maken!

 

Stuur ons je manuscript

Spreekt ons verhaal je aan? Mail ons dan je manuscript als Word bijlage en vertel kort iets over je verhaal en jezelf. Na ontvangst geven wij je een inschatting hoe snel je antwoord kunt terugverwachten.