Tekstbureau Fiola

Wil je een jubileumboekje uitgeven voor jouw vereniging? Kunnen jouw webteksten wel een opfrisbeurt gebruiken? Heb je een mooie tekst nodig voor een speciale gelegenheid of een perfecte sollicitatiebrief? Tekstbureau Fiola biedt service op maat. Zo betaal je nooit teveel. Kies uit drie opties.

  • Tekstcontrole en advies
    Je levert een kant en klare tekst aan. Wij controleren de tekst op spelling en geven onze eerlijke mening over de tekst. Is hij goed genoeg of kan het beter?

  • Tekstredactie
    Je levert een tekst aan. Wij controleren de tekst op spelling en herschrijven de tekst zodat deze perfect aansluit bij jouw doelgroep. 

  • Tekstschrijven
    Vind je het lastig om zelf een tekst te schrijven? Dan helpen wij je graag! Vertel ons welke boodschap je wilt overbrengen, hoeveel woorden je wilt gebruiken en welk publiek jouw tekst gaat lezen. Dan schrijven wij een tekst op maat.

Wanneer je ons jouw tekst stuurt en aangeeft of je de tekst gecorrigeerd of geredigeerd wilt hebben, dan ontvang je een offerte met een inschatting van het aantal benodigde uren. Ben je akkoord met de offerte dan gaan we met jouw tekst aan de slag! Heb je een harde deadline? Wanneer je dit duidelijk van te voren aangeeft dan houden we daar uiteraard rekening mee.

 

Onze tarieven*

 

Tekstcontrole

 

Tekstredactie

 

Tekstschrijven

 

Uurtarief bedrijven

 

€ 42,-

 

€ 55,-

 

€ 66,-

 

* tarieven exclusief BTW

 

Uurtarief verenigingen en particulieren

 

€ 28,-

 

€ 38,-

 

€ 48,-