De Mythe der moeder

In De Mythe der Moeder maken we kennis met Anthero, een schuchtere jongen die de taak op zich neemt om zijn ontvoerde moeder te bevrijden uit de handen van de wrede koning Malis.

 

Op weg naar diens paleis in buurland Montes, ontmoet hij de geheimzinnige blonde jaagster Puella en de goedmoedige dikzak Tici. Ze blijken lotgenoten te zijn en ze besluiten samen verder te reizen. Dit is het begin van een bijzondere vriendschap.

 


Het verhaal

De tocht naar het paleis van de koning is zwaar. De gevaren van het ondoordringbare Maturewoud dwingen hen om hun uiterste krachten aan te spreken. Anthero ontdekt dat hij, net als zijn vader en moeder, ‘begiftigd’ is en daardoor bijzondere gaven heeft. Deze komen goed van pas bij alle bedreigingen die de vrienden onderweg moeten overwinnen.

 

Lukt het de drie om het paleis te bereiken en hun familieleden te bevrijden? En welke rol speelt Soluto, de legercommandant die door de patriarch van hun moederland Patriae op een heel eigen missie richting Montes is gestuurd?

Over het boek

Ben jij een echte fantasy liefhebber? Stap dan binnen in de wonderlijke wereld van De Mythe der Moeder waar je oog in oog komt te staan met gignats, fiends, mistwezens, voelers en radii.